ΕΠΣ Θράκης: Αποχωρεί από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Κομοτηνή ο Άρης Κίτσος

 

Παρελθόν από τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου θα αποτελέσει ο Αριστομένης Κίτσος, αφού ο νεαρός κόουτς θα επιστρεψει μόνιμα στην Αθήνα μετά από 5 χρόνια στην Κομοτηνή.

Ο 25χρονος τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πλέον μεταπτυχιακός, μετά από 3 παιχνίδια στον πάγκο του Ιάσμου στην θέση του Ανέστη Σπυριάδη άφησε τους πάντες ευχαριστημένους στον Μέγα Αλέξανδρο παρά  το ατυχο αποτέλεσμα με το Κόσμιο που τους στερησε το πρωτάθλημα, οι οποίοι σκέφτονταν την συνέχισητης συνεργασίας τους, ωστόσο ο Κίτσος είχε άλλα σχέδια. Το παιχνίδι στο Κόσμιο ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, εκεί όπου σταματησε το ποδόσφαιρο σαν παίκτης των Προσκυνητών, αλλά και σαν προπονητής.

Πλέον ο πρωην αμυντικός των ακαδημίών του Παναθηναϊκού, του Αστέρα Τρίπολης, της Κορίνθο, του Ρούβα Ηρακλείου, του Αχαρναϊκού, της ΑΕ Καραισκακη, του Έβρου Σουφλίου και της Δόξα Προσκυνητών αποχαιρετά την Ροδόπη μετά από 5 χρόνια όπως δήλωσε και στο ThrakiSportS, αγωνιζόμενος για τελευταία φορά στο φιλικο προς τιμήν του Ανέστη Τριχα. Μάλιστα ο Μέγας Αλέξανδρος και ο ίδιος εξέδωσαν ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου: Ευχαριστούμε τον Άρη Κίτσο για την εξαιρετική δουλειά που έκανε σε αυτά τα 3 παιχνίδια και κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας τόσο για τις προπονητικές ικανότητες του που είναι αξίες θαυμασμού όσο και για το ήθος του !!! Σ’ ευχαριστούμε Άρη !!!!!

Η απάντηση του Άρη Κίτσου στο διαδίκτυο: Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου την διοίκηση του Μέγα Αλεξάνδρου Ιάσμου για την ευκαιρία που μου έδωσε στο ξεκίνημα μου να δουλέψω σαν πρώτος προπονητής της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι όταν ανέλαβα την ομάδα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος στο – 4 από την κορυφή πίστεψα πολύ σε αυτήν την ομάδα. Φτάσαμε πολύ κοντά στον στόχο μας αλλά δεν το καταφέραμε. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό στο τελευταίο παιχνίδι αν δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις καιρικές συνθήκες που χωρίς να έχει παιχτεί ποδόσφαιρο βρεθήκαμε να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο 2-0. Τέλος θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.