Πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό η Α.Δ. Αλεξανδρούπολης που επικράτησε της Λαμίας και πάει για το repeat

 

Η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης τα κατάφερε να συνεχίσει και φέτος και να φτάσει στον μεγάλο τελικό, επικρατώντας στην παράταση με 4-3 της Λαμίας.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Δορουγιδένη, αλλά λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας ισοφάρισε σε 1-1 , με τον Πασχάλη λιγο πριν το ημίχρονο έχοντας δίπλα του τον Δορουγιδένη  να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Φθιώτιδα είχε δοκάρι με τη μπάλα τελικά να της κάνει το χατίρι λίγο αργότερα και να φτάνει στο 2-1. Μάλιστα έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα ο Παγωνίδης και αντικαταστάθηκε.

Η αντίδραση των παικτών του Τσιομλεκίδη, όμως ήταν άμεση, όταν μετά από κόρνερ και δυνατή κεφαλιά του Μπαρμπαγιάννη ισοφάρισαν σε 2-2, για να κάνουν στην επανάληψη την ανατροπή και να διαμορφώσουν το 3-2 με πέναλτι του Καρασερίδη. Οι Φθιώτες, είχαν και πάλι απάντηση και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 3-3 παρότι παίζανε με 10 παίκτες για αρκετά λεπτά.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε 3-3 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και όλη η ουσία ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι Αλεξανδρουπολίτες κατάφεραν να κάνουν το 4-3 με τον Γκουντενούδη, σκορ που κράτησαν έως και το τέλος κι έτσι πήραν πανηγυρικά την επικράτηση στον μεγάλο τελικό, όπου θα υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέχουν και θα προσπαθήσουν για το repeat.

Α.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης): Τσιακιρίδης, Πετκίδης, Καρασερίδης, Γύλος, Μπαρμπαγιάννης, Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Ανδρεόπουλος, Πασχάλης, Τζανάκας, Παγωνίδης.