Γ’ Εθνική: Στο «μπλοκάκι» των διοικούντων του ΑΟ Καβάλας ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης

 

Διοικητικές εξελίξεις έχουμε το τελευταίο διάστημα στον ιστορικό ΑΟ Καβάλας, όπου συμφωνα με αυτές επιχειρηματίας από την Αθήνα φέρεται να θέλει να επενδύσει στους “Αργοναύτες” ώστε η ομάδα μετά από χρόνια να ξεφύγει από την Γ’ Εθνική και να ανέβει στα επαγγελματικά στρώματα.

Ωστοσο ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, όπως και ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας αφού η παραμονή η όχι του Κώστα Ανυφαντάκη δεν είναι δεδομένη. Μέχρι στιγμής ο Κρητικός πρώην προπονητής του Πανθρακικού, παραμένει πρώτο φαβορί για να παραμείνει στον πάγκο του ΑΟΚ, ωστόσο όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση ακούγονται και εναλλακτικές λύσεις και ένα ακόμα όνομα φαίνεται να έχει μπει δυνατά όσο αφορά τον πάγκο των Αργοναυτών.

Ο λόγος για το πιο “καυτό” όνομα την περιοδο αυτή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου,  τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη, που μετά από το πετυχημένο πέρασμά του από τον Άρη Αβάτου όπου τα πήρε όλα, είναι πλέον ελεύθερος και μελετά προτάσεις από την περιοχή της Ξάνθης, αλλά κυρίως και από τους όμορους νομούς. Το όνομά του ακούστηκε στην πόλη της Καβάλας ως εναλλακτική λύση αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία με τον Κώστα Ανυφαντάκη.

Σε κάθε περίπτωση η παραμονή Ανυφαντάκη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά αν προκύψει εμπλοκή, το όνομα του Κεστιεμενίδη παίζει δυνατά. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις διοικητικές εξελίξεις και πρωτίστως το θέμα του επενδυτή.