Άδικη ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός για την Α.Δ Ροδόπης από την ισχυρή Θεσσαλονίκη

 

Η ομάδα της Αστυνομικής Διεύνθυσης Ροδόπης αν και το πάλεψε και για ένα ημίχρονο κοίταξε κατάματα την ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης, τελικά δέχθηκε την ανατροπή στο σκορ, γνώρισε την ήττα που έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα της Ροδόπης, μπήκε πολύ καλά στο ματς και στο πρώτο μέρος είχε κυριολεκτικά «πατήσει» τους Θεσσαλονικείς, πηγαίνοντας μάλιστα στην ανάπαυλα με το προβάδισμα στο σκορ χάρη του γκολ του Βουρλή.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε καλύτερα και κατάφερε με δύο γκολ της να ανατρέψει πλήρως το εις βάρος της σκορ και να πανηγυρίσει τη νίκη που ουσιαστικά σημαίνει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει μία εκ των ομάδων του Έβρου ή Λαμίας.

Άξιο αναφοράς πως στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και στα τελευταία λεπτά μετά και την επίτευξη του δεύτερου γκολ των Θεσσαλονικέων, τα πράγματα ξέφυγαν και το κλίμα ήταν έντονα ηλεκτρισμένο σε αρκετές φάσεις, όμως ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική.

Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ (Τσιρμπουγκένης): Ντάβανος, Παναγιωτίδης, Γούσιος, Μυστρίδης, Γκανούδης, Τσιπλακίδης, Βουρλής, Παπασπυρόπουλος, Ροδουσάκης, Μακίδης, Στογιαντσάκης.