ΕΠΣ Θράκης: Απάντηση της Βιστωνίδας Κοπτερού για την «αποχώρηση της τρελοπαρέας του Ιάσμου»

 

Ανακοίνωση – απάντηση απέστειλε στο ThrakiSportS η Βιστωνίδα Κοπτερού με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας για την αποχώρηση «της τρελοπαρέας του Ιάσμου», όπως αναφερόταν, από την πρωταθλήτρια ομάδα της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Με αυτό επιβεβαιώνεται η φυγή ορισμένων παικτών, ωστόσο διαψεύδεται για ορισμένους άλλους με την επισήμανση ωστόσο ότι «θα γίνουν οι ανάλογες επαφές μαζί τους». Τέλος τονίζεται ότι η ομάδα «έχει σκοπό και στόχο να αποτελείται απο σοβαρούς, μετρημένους παίκτες και όχι απο τρελοπαρέες».

Η ανακοίνωση – απάντηση της Βιστωνίδας Κοπτερού στο δημοσίευμα του ThrakiSportS:

Η Βιστωνίδα Κοπτερού ευχαριστεί όσους θα αποχωρήσουν από την ομάδα για την φετινή συνεργασία. Μετά από εισήγηση του προπονητή μας οι Γκιρετλή Ναζήμ και Μπινμπασί Αλή δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της ομάδας. Οι υπόλοιποι αναφερόμενοι παίκτες στο δημοσίευμα σας Ιασμιώτες όμως παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας, στους οποίους υπολογίζει η ομάδα και θα γίνουν οι ανάλογες επαφές μαζί τους. Η ομάδα έχει σκοπό και στόχο να αποτελείται απο σοβαρούς, μετρημένους παίκτες και όχι απο τρελοπαρέες. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ