ΕΠΣ Έβρου: Αλλαγή σελίδας! Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

 

Διενεργήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι εκλογές στην ΕΠΣ Έβρου, χωρίς να υπάρχει πλέον ιδιαίτερο παρασκήνιο, αφού τα πάντα είχαν κριθεί ουσιαστικά τις προηγούμενες ημέρες, με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Και τα 11 μέλη της παράταξης του Παντελή Χατζιμαρινάκη εξελέγησαν, ενώ ο μοναδικός ανεξάρτητος υποψήφιος, ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Χριστόδουλος Μεντίζης, έλαβε συνολικά οκτώ σταυρούς. Αναλύοντάς τους, διαπιστώνει κανείς ότι απέσπασε τέσσερις ψήφους από τον Ιωακείμ Τσουκνάδη, τρεις από τον Χαρίση Αρχόντογλου και έναν από τον Νίκο Ραδιόγλου.

Για να είναι έγκυρα τα ψηφοδέλτια έπρεπε κάποιος να βάλει 11 σταυρούς ανάμεσα στους 12 υποψηφίους  (όχι δηλαδή λιγότερους από 11 καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση το ψηφοδέλτιο κρινόταν άκυρο). Επίσης, έπρεπε υποχρεωτικά να ψηφίσει και τα τρία υποψήφια τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Αντίθετα, μπορούσε να μην ψηφίσει ή να βάλει λιγότερους σταυρούς για τα αναπληρωματικά.

Τις διευκρινίσεις αυτές έκανε στην έναρξη της διαδικασίας ο δικαστικός αντιπρόσωπος που διορίστηκε από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας για να τρέξει την διαδικασία, έχοντας πιο πριν διαβάσει το καταστατικό της ΕΠΣ Έβρου. Τελικά χάρη και στις επισημάνσεις του κανένα από τα συνολικά 46 ψηφοδέλτια, αφού τόσοι αντιπρόσωποι ομάδων έλαβαν μέρος στην Γενική Συνέλευση, δεν βγήκε άκυρο.

Στην έναρξη της διαδικασίας ο Χριστόδουλος Μεντίζης κατέθεσε ένσταση για κάποιους παράγοντες που εμφανίστηκαν να εκπροσωπούν διαφορετικές ομάδες ενώ ανήκουν σε άλλες ομάδες, όπως ισχυρίστηκε, ζητώντας να υπάρξει πλήρης καταγραφή του ποιος ψηφίζει για ποιον και στο τέλος να διασταυρωθούν αν είχαν γίνει ορθά τα πληρεξούσια στους αντιπροσώπους των ομάδων.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης, ο οποίος θα αποκτήσει το αξίωμα επισήμως μετά την διεξαγωγή τις επόμενες ώρες της πρώτης συνεδρίασης του νέου ΔΣ που θα κατανείμει και τα υπόλοιπα αξιώματα,  στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τα σωματεία για την εμπιστοσύνη, έκανε λόγο για αλλαγή σελίδας στην ΕΠΣ Έβρου και δεσμεύθηκε να εργαστεί για το καλό όλων των ομάδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΕΠΣ Έβρου για ΔΣ, Εξελεγκτική Επιτροπή και φυσικά για αναπληρωματικά μέλη:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Εκλέγονται οι 11)
ΑΡΧΟΝΤΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΣΗΣ  43
ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 46
ΓΙΑΝΤΖΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   46
ΓΚΑΡΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 46
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 46
ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 08
ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  45
ΣΑΝΔΡΑΜΑΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ   46
ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 46
ΤΣΟΥΚΝΑΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ 42
ΦΑΛΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  46
ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 46

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  42
ΚΟΠΟΥΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 36
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΣΙΜΟΣ  37

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Εκλέγονται τρεις)
ΓΑΚΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 46
ΠΙΡΠΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 46
ΠΟΥΠΟΥΡΕΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ 46

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 41