Βγαίνει μπροστά ο Παντελής Δραχτίδης για να αναλάβει τις τύχες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας

 

Μετά από μια μεγάλη περιπέτεια τριών συνεχόμενων διοικήσεων Πρωτοδικείου συνολικής διάρκειας περίπου 18 μηνών, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας οδηγείται (υποβιβασμένος πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα) σε εκλογές ώστε μια εκλεγμένη διοίκηση από τα μέλη του να αναλάβει τις τύχες του και να επιδιώξει την ανόρθωσή του.

Οι αρχαιρεσίες στο πλαίσιο της έκτακτης γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο και σε αυτές όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει μια ισχυρή υποψηφιότητα, αφού με μπροστάρη τον Παντελή Δραχτίδη μια ομάδα νέων στελεχών θα επιδιώξουν να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου.

Βέβαια ο Δραχτίδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι. Ήταν μέλος και της τελευταίας αιρετής διοίκησης του ΑΟΟ υπό τον Βασίλη Γκιζάνη και μάλιστα είχε εκλεγεί και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), όπου είχε καταθέσει υποψηφιότητα ως εκπρόσωπος του σωματείου του Β. Έβρου.

Για την ώρα κανείς άλλος πλην του Δραχτίδη και των συνεργατών του δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να καταθέσει υποψηφιότητα στις εκλογές, για αυτό άλλωστε οδηγήθηκε ο ιστορικός σύλλογος επί τρεις συνεχόμενες φορές σε διοίκηση πρωτοδικείου. 

Ο ίδιος ο Δραχτόδης αποφάσισε πλέον να βγει μπροστά και έχοντας την διοικητική εμπειρία του παρελθόντος αλλά και μια ομάδα νέων συνεργατών που έχουν την πρόθεση και την διάθεση να τρέξουν για τον σύλλογο, την οποία αναμένεται να παρουσιάσει εντός των επόμενων ωρών, καθώς η ώρα της γενικής συνέλευσης πλησιάζει, δείχνει στην παρούσα χρονική συγκυρία η μόνη αξιόπιστη κίνηση για την επόμενη ημέρα του ιστορικού ΑΟΟ.