Επιτυχημένη η διοργάνωση του πρώτου τουρνουά 3on3 της χρονιάς στην Κομοτηνή.

 

Ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο με μπασκετικό 3on3 ολοκληρώθηκε στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, το πρώτο της καλοκαιρινής ουσιαστικά περιόδου που αποτελεί προάγγελο και για την συνέχεια.

Δύο φοιτητές της ειδικότητας καλαθοσφαίρισης του τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος (που είναι και προπονητής στο τμήμα μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής) και ο Ιορδάνης Βασιλειάδης (προπονητής φυσικής κατάστασης αθλητών) διοργάνωσαν αυτό το τουρνουά στα πλαίσια και της πρακτικής τους άσκησης για να έρθουν οι μικροί αθλητές πιο κοντά στον αθλητισμό, στην κοινωνικοποίηση και να βγούνε έξω από το σπίτι όπως δήλωσαν οι Ιορδάνης Βασιλειάδης και Μιχάλης Σιδηρόπουλος με το σύνθημα “Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ”.

Στο τουρνουά συμμετείχαν δυο κατηγορίες πέμπτης και έκτης δημοτικού και πρώτης και δευτέρας γυμνασίου. Πέρα από τους αγώνες και τους τελικούς σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκαν και διάφοροι διαγωνισμοί τρίπλας, τριπόντων και βολώ με τους νικητές να λαμβάνουν συμβολικά δώρα. Έτσι έγινε και το καταλληλότερο ζέσταμα για το μεγάλο τουρνουά 3on3 που πρόκειται να διοργανώσει το προσεχές Σάββατο η ΑΕ Κομοτηνής και για το οποίο οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη.

 width=