Γ’ Εθνική: Πρώην ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου σκοράροντας κατά βούληση ανέβασε την ομάδα του στην Football League

 

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Έβρου Σουφλίου στην Γ’ Εθνική και μετρ των πέναλτι ελληνοαλβανός Λόρενς Κέρι κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ για την ομάδα του τον Αστέρα Αμαλιάδας απέναντι στον Εθνικό και η ομάδα του έφυγε με μεγάλη νίκη σκορ 0-1 απ’ το Ελ Πάσο.

Τώρα όλοι στην ομάδα του Αστέρα περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα μεταξύ του Εθνικού με τον Ηρόδοτο για να μάθουν αν θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Football League. Ο Κέρι υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο και αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου στον α’ γύρο του 2014 -2015, ενώ φετος ήταν πρωτος σκορερ στον 5ο όμιλο.

Ο 27χρονος πια Λόρι Κέρι ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού και ακολούθησαν οι ακαδημίες της Βέροιας, η αλβανική Μπέσα, ξανά η Βέροια, ο Ολυμπιακό Βόλου, ο Αλμυρός, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, τα Χανιά, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο  Πιερικός, ο Έβρος Σουφλίου, τα Τρίκαλα, ο Αιολικός, η Καλλονή, ο Ολυμπιακός Βόλου και φετος  η Αμαλιαδα.

Η βαθμολογία έχει ως εξής:

1. Αήττητος Σπάτων 11

2. Αστέρας Αμαλιάδας 9
————————————-
3. Εθνικός 6

4. Ηρόδοτος 4