ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Οι δηλώσεις του Σωτήρη Κοκκκινόπουλου μετά την κατάκτηση του τίτλου

 

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος. Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μια δύσκολη για τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο χρονιά, έχοντας αγωνιστικά οδηγήσει την ομάδα του στο ντάμπλ.

«Νομίζω ότι στεφθήκαμε άξια πρωταθλητές και δικαιούμασταν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Με συνολικό απολογισμό 32 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μόλις μία ήττα, που λειτούργησε περισσότερο ως καμπανάκι, πετύχαμε πανάξια και τους δυο στόχους που είχαμε θέσει με την διοίκηση και τους παίκτες στην αρχή της σεζόν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και ταυτόχρονα την άνοδο στη Γ’ Εθνική».

Σε σχέση με τον τελικό και την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Καβάλας, ανέφερε: «Νομίζω ότι αποδείχθηκε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Από τον Αστέρα είχαμε χάσει σε ένα ματς στην κανονική περίοδο αλλά νομίζω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι πιάσαμε υψηλά στάνταρ και δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης». Παράλληλα, ανέφερε ότι όσα συνέβησαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιτελικού με το Δημοκρίτειο, όταν ροκανίστηκε διαφορά 20 πόντων, λειτούργησε αφυπνιστικά για την ομάδα του.

«Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν την ομάδα, από τον πρόεδρο και την υπόλοιπη διοίκηση μέχρι τους παίκτες, αλλά , στην διοίκηση και στους παίκτες μου, αλλά και στον κόσμο, τους φίλους του Λεύκιππου. Τόσο στον τελικό της Δράμας όσο και στον ημιτελικό της Καβάλας ήταν φανταστικοί και μας έδωσαν την απαραίτητη ώθηση. Ελπίζω ακόμα περισσότεροι να μας βοηθούν στην νέα προσπάθειά μας στην Γ’ Εθνική», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος.

Για το τέλος, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον τίτλο και την εμφάνισή μας και νομίζω ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία μας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, παρά τα όσα κατά καιρούς ειπώθηκαν. Σε μόλις δυο χρόνια από την ίδρυσή του ο Λεύκιππος κατάφερε πολλά πράγματα και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον. Για την ώρα, αξίζει να το χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, να το γιορτάσουμε, θα ξεκουραστούμε αυτήν την εβδομάδα και από την άλλη θα κάνουμε μερικές προπονήσεις ετοιμάζοντας παράλληλα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν».