ΕΠΣ Θράκης: Το ξέσπασμα του Αϊβάζη μετά την κατάκτηση του τίτλου! «Χαρίζω το πρωτάθλημα σε όσους μας χλεύαζαν»

 

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κοσμίου Σάββας Αϊβάζης μετά την κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣ Θράκης από την ομάδα του και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπου θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Χαρίζω τη νίκη σε όλους αυτούς που χλεύαζαν την ομάδα μας και μας θεωρούσαν ανίκανους. Είχαμε αρκετούς νεαρούς παίκτες σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το φετινό με πολλές καλές ομάδες. Σε όλους αυτούς η ζήλια είναι μεγαλύτερη από την αντικειμενικότητα.

Παίκτες όπως ο Ρουμπιές, ο Νάνος, ο Τριάντης, ο ξενάκης, ο Γιαπρακτσής αμφισβητήθηκαν και μάλιστα αρκετοί από αυτούς είναι και επιστήμονες, από σχολές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Απο τον Νοέμβριο ήμασταν στην κορυφή και ήταν άδικο να μην βγούμε πρωταθλητές. Τα καταφέραμε με πολλή δουλειά, αν και στις προπονήσεις δεν ήμασταν περισσότεροι από 15 παίκτες, αλλά και με πενιχρά έσοδα.Έχουμε όμως αξίες και αυτοί οι παίκτες αξίζουν παραπάνω από την Γ’ Εθνική.

Η χρονιά ξεκίνησε με σοβαρά προβλήματα καθώς κάποιοι ήρθαν τον Οκτώβριο και άλλοι τα Χριστούγεννα. Χρειάστηκε χρόνος για να γίνουμε μια ξροθιά αλλά γίναμε.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη ανόδου, αλλά ο τίτλος δεν ήταν ένα παιχνίδι. Ήταν όλη η χρονιά, νομίζω ότι τοπ αξίζαμε, δικαιούμαστε να πανηγυρίσουμε και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι».