ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Το κάλεσμα του Λεύκιππου Ξάνθης στον κόσμο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

 

Ο Λεύκιππος Ξάνθης το απόγευμα της Κυριακής (18:30, LIVE ThrakiSportS) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Καβάλας στην Δράμα και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, με την διοίκηση της ομάδας να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της.

Συγκεκριμένα ο Λεύκιππος Ξάνθης με ανακοίνωση που εξέδωσε στην σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε τον κόσμο του πως θα διατεθεί λεωφορείο για την μετακίνησή του στο ΔΑΚ Δράμας, όπως επίσης και για τα παιδιά και τους γονείς των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μεγάλη στιγμή για τον Λεύκιππο έφτασε.Η άνοδος στην Γ’ Εθνική είναι πλέον πολύ κοντά. Την Κυριακή 27/5/2018 και ώρα 18.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Δημήτρης Κραχτίδης” στη Δράμα ο Λεύκιππος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καβάλας σε έναν αγώνα που θα μας οδηγήσει στην Γ’ Εθνική. Σε αυτή την ιστορική στιγμή σας Θέλουμε κοντά μας. Όπως και στον ημιτελικό έτσι και την Κυριακή η Διοίκηση βάζει λεωφορείο για τα παιδιά, τους γονείς των Ακαδημιών μας αλλά και για τους φίλους της ομάδας μας. Ώρα αναχώρησης 16.30 από το “Φίλιππος Αμοιρίδης “.
Την Κυριακή όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τον Λεύκιππο στην Γ’ Εθνική.