Ο νυν παίκτης της Ξάνθης με παρελθόν στην Ρεάλ μιλάει στο ThrakiSportS από την Ισπανία για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καρτάλης

Οι μέρες πέρασαν και πλέον μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου. Για τον τελικό των «Μερένχες» το ThrakiSportS αναζήτησε τον μοναδικό παίκτης του τωρινού ρόστερ του ΑΟΞ, που έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

 width=

Ο λόγος φυσικά για τον αριστερό μπακ, που μέσα στη φετινή σεζόν μετατράπηκε τελικά και σε στόπερ φορώντας τη φανέλα του ΑΟΞ, Χόρχε Κασάδο που ήρθε στην ομάδα της Θράκης το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Χόρχε Κασάδο Ροντρίγκεζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας των Μερένχες από το 2010, αλλά το 2011 τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Τότε τον επέλεξε αιφνιδιαστικά ο Ζοζέ Μουρίνιο αρχικά στην αποστολή και τελικά να ξεκινά στη βασική ενδεκάδα του αγώνα της πρώτης ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης με την Πονφεραντίνα για τους 16 του Κυπέλλου Ισπανίας (δείτε κάτω φωτογραφία του από εκείνο το ματς), έχοντας ως συμπαίκτες σε εκείνο το ματς τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας, οπως ο Οζίλ, ο Μπενζεμά ή ο Πέπε. Βέβαια αυτό ήταν και το μοναδικό του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ.

 width=

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟΞ σε 22 παιχνίδια εκ των οποίων τα 17 ως βασικός, έχοντας μάλιστα σκοράρει και δύο γκολ και μοιράσει μια ασίστ στο γκολ του Έρικ Γέντρισεκ, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Όντας, λοιπόν, ο μοναδικός παίκτης που έχει περάσει από την ομάδα της Ρεάλ, το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Χόρχε Κασάδο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ισπανία και κάνει τις διακοπές του, για να μας πει δυο λόγια για τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λίβερπουλ.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Ξάνθης, τόνισε πως ξεκάθαρα υποστηρίζει φανατικά την Ρεάλ, όχι μόνο στον αυριανό τελικό αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, και ως φυσικά θέλει να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη κούπα οι «Μερένχες».

Παράλληλα μας είπε πως παρ’όλο που η Λίβερπουλ φέτος είναι πολύ δυνατή ομάδα, θεωρεί πως η Ρεάλ έχει την εμπειρία και το ρόστερ ένα βήμα πιο μπροστά και κατά συνέπεια είναι πιο κοντά στην κατάκτηση, ενώ αν και απέφυγε να κάνει κάποια πρόβλεψη για το τελικό σκορ της αναμέτρησης, έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο τον οποίο και χαρακτήρισε τον καλύτερο επιθετικό του κόσμου και ανέφερε πως πιστεύει ότι στον τελικό θα σκοράρει ένα τουλάχιστον γκολ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ