ΕΠΣ Θράκης: Τέλος μετά από μία τριετία ο Κουτσογιάννης, ξεκίνησε η αναζήτηση νέου ενωσιακού

 

Όπως ήταν γνωστό, αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Θράκης ο Σπύρος Κουτσογιάννης που ήδη ανακοινώθηκε ότι ανέλαβε ενόψει της νέας σεζόν την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Μέχρι 29 Ιουνίου η ΕΠΣ Θράκης θα δέχεται αιτησεις για την θέση του νέου προπονητή που θα πρέπει να είναι κάτοχος UEFA B. Εκδόθηκαν μάλιστα δυο ανακοινώσεις, μια ευχαριστήρια στον μέχρι σήμερα προπονητή και μια για την προκήρυξη της θέσης.

Οι ανακοινωσεις της ΕΠΣ Θράκης:

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ευχαριστούν τον κ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΟ, προπονητή επί τριετία των μεικτών ομάδων της ένωσης για την προσφορά του. Εύχονται καλή συνέχεια στην περαιτέρω προπονητική του σταδιοδρομία.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ θα προβεί στην πρόσληψη ενός (1) Ενωσιακού Προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΘΡΑΚΗΣ ( Παπαφλέσα ? μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού UEFA B τουλάχιστον και να είναι κάτοχοι ταυτότητας ΕΠΟ τριετούς διάρκειας σε ισχύ.