Super League: Δυσκολεύει η παραμονή του Νικολά Ντιγκινί στον Ατρόμητο

 

Ο Ατρόμητος έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης με βελτιωμένες απολαβές (συν μόνους) στον Νικολά Ντιγκινί περιμένοντας την απάντησή του, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι επιθυμεί την παραμονή του πρώτου σκόρερ (10 γκολ) της ομάδας στο Περιστέρι. 

Η εξαιρετική χρονιά του Γάλλου, που μοίρασε και έξι ασίστς, μοιραία έφερε κι άλλους μνηστήρες στο δρόμο του. Επί του παρόντος ο Ντιγκινί μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ώστε να επιλέξει την καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports πάντως, ο Ντιγκινί έχει ήδη πρόταση που είναι καλύτερη οικονομικά από την πρόταση που έχει κάνει ο Ατρόμητος. Ο ίδιος φέρεται να έχει κάνει αντιπρόταση στον Ατρόμητο για να παραμείνει στην ομάδα ζητώντας συμβόλαιο αρκετά ψηλότερο από την πρότασση του Ατρόμητου.

Ωστόσο είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως τα συμβόλαια στο Περιστέρι είναι τέτοια που να μπορεί να καλύπτει η διοίκηση αλλά και που να μην χαλάνε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Συνεπώς ο Ατρόμητος θα περιμένει την απάντηση του Ντιγκινί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και εν συνεχεία θα στρέψει το βλέμμα σε άλλες περιπτώσεις εφόσον ο Γάλλος πρώην παίκτης του Πανθρακικού απαντήσει αρνητικά.