Επιτυχία για τον Ατρόμητο Άβαντα! Εξασφάλισε την άνοδό του στην Α’ Κατηγορία της Βόρειας Ελλάδας

 

Ύστερα από μια εξαιρετική πορεία, κυρίως στο δεύτερο γύρο, η ομάδα πινγκ-πονγκ του Ατρομήτου Άβαντα τερμάτισε στη δεύτερη προνομιούχο θέση της Β΄ Κατηγορίας Βόρειας Ελλάδος.

Βέβαια το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και πάνω από ένα μήνα, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, αλλά η επιτυχία ακόμα συζητείται και προβάλλεται. Υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, η Βόρεια Ελλάδα έχει τρεις κατηγορίες Α΄, Β΄ και Γ΄ και η κάθε κατηγορία έχει δέκα ομάδες.

Ο ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντα αγωνίσθηκε όλους τους αγώνες, που ήτανε δεκαοκτώ, στη Θεσσαλονίκη και πέτυχε 14 νίκες ενώ υπέστη 4 ήττες. Η ιστορική ομάδα με τα 13 πανελλήνια μετάλλια σε ηλικιακές κατηγορίες στηρίχθηκε στους Αβαντιώτες Ιορδάνη Καϊτατζή, Απόστολο Βλασακούδη και Νικόλαο Χατζηδήμου, ενώ βοήθησαν πολύ στην επιτυχία ο Πέτρος Δαλάτσης και ο Γιάννης Ακούδης.

Την πρώτη θέση στη Β΄ Κατηγορία κέρδισε η σπουδαία ομάδα του Ο.Ε.Α. Φλώρινας, που αγωνίσθηκε με αθλητές από μεταγραφές και τερμάτισε αήττητη, βρίσκοντας ανταγωνισμό μόνο από τον Ατρόμητο Άβαντα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν μαζί με τον Άβαντα, ο Ιάσων Βόλου και ο Αετός Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, από την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 οι ομάδες Ο.Ε.Α. Φλώρινας, ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντα και ο Ιάσων Βόλου θα αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία Βόρειας Ελλάδος. Ο Ατρόμητος Άβαντα είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αλεξανδρούπολης μετά τον Εθνικό και τον Φάρο.