Α2 Γυναικών: Οι 12 αντίπαλοι Νίκης Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Νέας Βύσσας στο νέο πρωτάθλημα

 

Δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από την ΕΟΠΕ η γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων και σε αυτήν βλέπουμε και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο κάθε πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένης και της Α2 Γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α2 Γυναικών τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί με 26 ομάδες σε δυο ομίλους, τον βόρειο και τον νότιο. Στον βορρά προφανώς θα λάβουν μέρος και οι δυο Εβρίτικες εκπρόσωποι, η Νίκη Αλεξανδρούπολης και ο ΑΟ Νέας Βύσσας.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον διαχωρισμό που γίνεται, στον όμιλο των δυο θρακιώτικων ομάδων θα μετέχουν οι εξής σύλλογοι: ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΩΤ/ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ, ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΣ ΕΛΠΙΣ,
ΓΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ, ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ, ΓΣΓ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής είκοσι τέσσερις (24) ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, ως εξής:
Α’ Όμιλος: θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΣΠΑΑΑ, στην ΕΣΠΕΔΑ, στην ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, στην ΕΣΠΕ Κρήτης και στη Ζ’ Περιφέρεια (συνολικά 12 ομάδες).
Β’ Όμιλος: θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης, στην ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ.Μακεδονίας,  στην ΕΣΠΕ Μακεδονίας, στην ΕΣΠΕ Δυτ. Ελλάδας και στην ΕΣΠΕ Κεντρ. Ελλάδας   (συνολικά 12 ομάδες).