Super League: Κρίσιμο ραντεβού της διοίκησης της Ξάνθης με τον εκπρόσωπο του Μεχία

Η πρώτη ανακοίνωση που έβγαλε η διοίκηση του ΑΟΞ για τη σεζόν 2018-2019 αφορούσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντριάν Λουσέρο. Η επόμενη αναμένεται να αφορά τον Αλφρέντο Μεχία.

Συγκεκριμένα, για εντός της ημέρας (Τετάρτη 23/5) κλείστηκε ραντεβού μεταξύ των διοικούντων την ομάδα της Ξάνθης και του εκπροσώπου του παίκτη. Αυτό αποκαλύπτει ο Ευγένιος Δαδαλιάρας στο novasports, προσθέτοντας ότι σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να τεθεί το θέμα της παραμονής ή όχι του Μεχία και τη νέα σεζόν στο σύλλογο, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκλίνουν στην αρνητική κατάληξη της υπόθεσης.

Όπως και να έχει, η συνάντηση αυτή ενδέχεται να είναι η τελευταία και σύντομα να ακολουθήσει η ανακοίνωση από τον ΑΟΞ. Αυτό που λένε οι πληροφορίες που μεταδίδει το novasports  είναι ότι οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Μεχία στη θέση που αγωνίζεται, αυτή του αμυντικού μέσου, κάτι που επιβεβαιώνει ότι δύσκολα θα μείνει ο παίκτης από την Ονδούρα και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Έτσι και αλλιώς εδώ και μέρες και το ρεπορτάζ του ThrakiSportS ανέφερε ότι ο Μεχία θα αποτελέσει μαζί με τον Λουσέρο παρελθόν από την ομάδα της Ξάνθης το καλοκαίρι.