Επνέει η προθεσμία για συμμετοχές στον αγώνα συμπαράστασης της προσεχούς Κυριακής για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

 

Στις 27 Μάϊου 2018 ο Δήμος Ορεστιάδας θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα, ένα μήνυμα συμπαράστασης στους έλληνες στρατιωτικούς Άγγελο και Δημήτρη που κρατούνται εδώ και 80 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Πρόκειται για ένα δρόμο με ειρηνικό χαρακτήρα. Ο Δήμος Ορεστιάδας καλεί δρομείς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν σε αυτόν του δρόμο «Ειρήνης και όχι χρονομέτρων, να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και να μεταφέρουν σε κάθε γωνιά του κόσμου το μήνυμα συμπαράστασης.

«Ελπίζουμε στην θετική ανταπόκριση πολλών ημεροδρόμων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 27 Μαΐου στην Ορεστιάδα, σε έναν δρόμο με ειρηνικό χαρακτήρα, στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς», επισημαίνει ανακοίνωση του Δήμου Ορεστιάδας.

Ο δρόμος θα έχει δύο παράλληλες διαδρομές, α) των 36 χλμ. με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας έως το Τελωνείο Καστανεών και επιστροφή και β) των 18 χλμ. με αφετηρία το Τελωνείο Καστανεών με τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας.

Ανά 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας.

Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: dromosirinis@orestiada.gr και στο γραφείο κοινωνικής προστασίας του Δήμου Ορεστιάδας στο ισόγειο του Δημαρχείου έως και 23 Μάϊου 2018, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και χωρίς οικονομική συμμετοχή. Πληροφορίες στο τηλ. 2552350334.