Πέθανε ο δημοφιλής πόντιος καλλιτέχνης, παράγοντας του ποδοσφαίρου και λάτρης της Θράκης Χάρρυ Κλυνν

 

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του θανάτου του Χάρρυ Κλυνν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπαθε κρίση το βράδυ της Κυριακής (20.05.2018) στο σπίτι του στην Καλαμαριά.  Τον τελευταίο καιρό ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Για όλους ήταν ο Χάρρυ Κλυνν. Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική σάτιρα. Το πρωί της Δευτέρας (21.05.2018) η Ελλάδα έμαθε πως έφυγε από τη ζωή. Ήταν 78 ετών.

Ο Χάρρυ Κλυνν αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα με την υγεία του. Το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο θάνατος του γιου του, Νίκου Τριανταφυλλίδη τον Ιούνιο του 2016, τον κατέβαλε ακόμη περισσότερο. Το βράδυ της Κυριακής (20.05.2018) όταν έγινε γνωστό, υπέστη κρίση ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην αγαπημένη του Καλαμαριά. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά ήταν αργά.

Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε διατελέσει για χρόνια μέλος του ΔΣ και πρόεδρος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μέσω αυτού είχε ασχοληθεί και με την διοίκηση της ΕΠΑΕ, προδρόμου της Super League. Αγαπούσε και την Θράκη, την επισκεπτόταν συχνά όχι μόνο σε περιοδείες, είχε αρκετούς φίλους και δεν δίσταζε μέσα από τα σατιρικά σκετς του να εκφράζει τις ανησυχίες του για την εγκατάλειψη της περιοχής από την κεντρική διοίκηση και για το μέλλον της….