ΕΠΣ Θράκης: Με “χρυσό” σκόρερ τον Χαλβατζή η Στρύμη πήρε τον “τελικό” παραμονής επί του ισάξιου Πολυάνθου που αποχαιρέτησε την κατηγορία

 

Ένα παιχνίδι “τελικός” για τα πλεί αόυτ εγινε στο γήπεδο του Πολυάνθου όπου μπορεί να μη κρινόταν κάποιος τίτλος αλλά η παραμονή στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, όπου η παθιασμένη Στρύμη που ήθελε μόνο νικη επικράτησε του τοπικού Κομψάτου με 0-1 και του χρόνου θα αγωνίζεται για μια ακόμη σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Παρουσία πάνω από 100 φιλάθλων το παιχνίδι αν και μέτριο είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού η ισοπαλία δε βολευε κανέναν ίσως λίγο περισσότερο τους γηπεδούχους που την επόμενη εβδομάδα θα έπαιρναν ανετο τρίποντο δίχως αγώνα με την Μεσσούνη, ενώ ο Ορφέα Στρύμης θα αγωνιζόταν στην Ξυλαγανή.

Την πρωτη ευκαιρια του ματς την είχαν οι γηπδούχοι στο 10′ σε σουτ του Χατζηαντωνίου που πέρασε αουτ, ενω λίγο αργοτερα το σουτ του Βελαώρα για την Στρύμη απέκρουσε ο Τσέγκας. Στο 27′ ο σε φαουλ του Ντράτση ο Φλωροκάπης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σαρρίδη, με τον Ορφέα να χανει καταπληκτική ευκαιρία στο φινάλε του πρωτου μέρους, όταν ο Μαυρόπουλος αστόχησε από πολύ καλή θεση, με τις δυο ομάδες να πάνε με το στείρο 0-0 στα γήπεδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, το σουτ του Χαλβατζή στο 48′ πέρασε άουτ, όπως  και αυτό του Παππά στο 55′ για να φτάσουμε στο 70′ όταν ο Χαλβατζής
εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φλωροκάπη και πλάσαρε τον Τσέγκα κανοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Λιγο αργότερα μάλιστα αποβλήθηκε και ο Αμαξόπουλος για διαμαρτυρια στον Δρακιδη με  δεύτερη κίτρινη και καπου εκεί όλα τελειωσαν.

Περιχαρείς οι παίκτες, διοικηση και ο προπονητής της ομάδας πανυγληρισαν έξαλλα την μεγάλη νίκη τους με τον Νίκο Κυνηγοπουλο (φώτο Παρατηρητής) να εκφραζει το ευχαριστώ του στους συμπαίκτες του με μια ανακοίνωση (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

ΠΟΛΥΑΝΘΟΣ (Κωνσταντινίδης): Τσέγκας, Βαμβακίδης, Χαλήλ (74′ Στογιαντσάκης), Τασούδης (86′ Σταμπολής), Φλωροκάπης,Ψυλλάκης, Ντράτση (74′ Κουβαλάκης), Ζούκας, Χατζηαντωνίου, Ταβασίδης, Στυλιανίδης (65′ Αμαξόπουλος)

ΣΤΡΥΜΗ (Κυνηγόπουλος): Σαρρίδης, Καραγεωργίου, Βελαώρας (55′ Σάββα), Κυνηγόπουλος, Βοινιάδης,Μακρής, Παππάς, Δάλκος (70′ Απαλαγάκης), Μαυρόπουλος (90+2 Χρηστίδης), Γούσιος, Χαλβατζής (80′ Νταμοτσίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ