Οι σημερινοί αγώνες των ομάδων της Θράκης στην τελευταία αγωνιστική σε Β’ και Γ’ Εθνική (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Το παιχνίδι «τελικός» για την παραμονή στην Β’ εθνική ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης στον Λαγκαδά με τον Ερμή κυριαρχεί στη μπασκετική επικαιρότητα της Θράκης, αφού οι ομάδες της Κομοτηνής εμειναν εκτός στόχων νωρίς στην Γ’ εθνική, όπως και οι γυναίκες της Ασπίδας που υποβιβάστηκαν, ενω πολύ μεγάλο ενδιαφερον παρουσιάζει και ο πρώτος ημιτελικός της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στον ΕΘνικό Αλεξανδρούπολης και τον Αστερα Καβάλας που θα γίνει στο ουδέτερο Αμοιρίδειο της Ξάνθης.

Η Ασπίδα Ξάνθης για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών στο Βορρά, παίζει στον Λαγκάδα έχοντας λίγες πιθανότητες παραμονής, αφού αν χάσει από τον αδιαφορο Ερμή υποβιβάζεται, αλλά ακόμα και με νίκη θα πρέπει να περιμένει τί θα κάνει η Χαλκηδόνα και αν θα χάσει με το Πευκοχώρι (Τα σενάρια παραμονής αλλά και ανόδου ΕΔΩ). Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής που άνοιξε αυλαία το Σάββατο: Στρατώνι – Ελίμεια 79-61, Μαχητές Πειραματικού Πεύκων – Αγρίνιο 65-53 (Σάββατο 19/5), Ανατόλια – Γέφυρα, Χαλκηδόνα – Πευκοχώρι, Φάρσαλα – Τιτάνες Παλαμά, Ικαροι Σερρών – Καβάλα και Ερμής Λαγκαδά – Ασπίδα Ξάνθης

Στις 3 το απόγευμα για τη Γ’ Εθνική Ανδρών ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανοίγει την αυλαία της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού φιλοξενείται στον Εύοσμο από τον Αίαντα. Στις 6 η υποβιβασμένη ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενεί τον Μαντουλίδη και θέλει την τρίτη σερί της νίκη ώστε να κλείσει θετικά μιαασχημη σεζόν.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: Αίας Ευόσμου-Κομοτηνή, ΧΑΝΘ-Κένταυρος Καλλικράτειας, Αστέρας Σίνδου-Ευκαρπία, Πολύγυρος-ΜΕΝΤ, Μακεδονικός-Απόλλων Καλαμαριάς, Ελευθερούπολη-Ορφέας Ν. Σκοπού και ΑΕ Κομοτηνής-Μαντουλίδης

Τέλος στο ουδετερο Αμοιρίδειο στην Ξανθη στις 7.30 στον πρωτο ημιτελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει τον Αστερα Καβαλας και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Λέυκιππος-Δημοκρίτειο που θα γινει την Τεταρτη.

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε Κυριακή από τις 14:30 αυτή την φορά θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS για τα παιχνιδια Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής, ΓΑΣ Κομοτηνή, αλλά και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε ξεχωριστη ανάρτηση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ