Η μεγάλη ομάδα της Ιταλίας που έβαλε στο στόχαστρο τον Μελιόπουλο και η απάντηση του Πανόπουλου για τον νεαρό μέσο του ΑΟΞ…

 

Μετά τον 17χρονο Νίκο Μιχελή του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος βρίσκεται στην… εξώπορτα της Μίλαν και τον έτερο «δικό» μας Αλέξανδρο Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ που φλερτάρει με τη Νάπολι, ο Δημήτρης Μελιόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του ποδοσφαιρικού διευθυντή της Ρόμα!

Στην Ξάνθη όμως, ενημέρωσαν και περιμένουν πρόταση της μέχρι 29 Μαΐου γιατί μετά ο Πανόπουλος θα τον δώσει σε μεγάλη ελληνική ομάδα. Το… “Έλληνας αμυντικός” στην Ευρώπη έχει πλέον μεγάλη πέραση και δεν αποτελεί απλά… μόδα.

Για την ακρίβεια ομάδες και σκάουτερς θεωρούν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να βγάλει σπουδαίους αμυντικούς. Με αποτέλεσμα να γίνονται… εξαγωγή και μάλιστα να θεωρούν όσο μικρότερος, τόσο καλύτερα για αυτούς… Το διαπιστώσαμε με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Αρσεναλ κι εσχάτως με τον… άγνωστο Νίκο Μιχελή, οποίος είναι κυριολεκτικά στην… εξώπορτα κοτζάμ Μίλαν.

Παρόμοια περίπτωση φυσικά είναι και αυτή του πρώην πορτιέρο του Πανθρακικού και νυν του ΠΑΟΚ, του Ραζβάν Λουτσέσκου, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος εσχάτως φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της δευτεραθλήτριας του φετινού πρωταθλήματος της Ιταλίας, της Νάπολι.

Σύμφωνα με το «Ευαγγέλιο», όμως, το Ελληνοϊταλικό μεταγραφικό στόρι δεν σταματά εδώ και πως μια μεγάλη δύναμη της Serie A, είναι πολύ πιθανό μέσα στις εναπομείναντες μέρες Μαΐου να κάνει κίνηση για την αγορά ενός άλλου νεαρού μεσοαμυντικού, που αγωνίζεται στην ομάδα της Ξάνθης. Τουλάχιστον έτσι έχει ενημερώσει η Ρόμα την Ξάνθη για τον… Δημήτρη Μελιόπουλο!

Σύμφωνα με την πιάτσα των agents (και όχι μόνο), ο πρώτος ‘Ελληνας ποδοσφαιριστής γεννημένος μετά το μιλένιουμ που αγωνίστηκε στην Super League, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον προσωπικά του Μόντσι! Του πετυχημένου ποδοσφαιρικού διευθυντή της Ρόμα (και πρώην της Σεβίλλης).

Λέγεται μάλιστα πως έχει ενημερωθεί και η Ξάνθη και πως ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ… διεμήνυσε στη Ρόμα πως αν θέλει τον Μελιόπουλο θα πρέπει να τους καταθέσει προσφορά (πάνω από εκατομμύριο, εννοείται) μέχρι 29 Μαϊου!

Κι αυτό, γιατί μετά (όπως μεταφέρθηκε στους Ρωμαίους) θα έχει τον πρώτο λόγο ομάδα της ελληνικής “Big 4”, στην οποία ο Πανόπουλος φέρεται να έχει ήδη τάξει τον ταλαντούχο παίκτη του. Αν και ο Μελιόπουλος μάλλον προτιμάει ή να πάει στο εξωτερικό ή να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Ξάνθη και να “ψηθεί”.

Ασφαλώς και το ιντριγκαδόρικο ερώτημα στην περίπτωση αυτή είναι σε ποια μπιγκφοράτη έχει δώσει το πλεονέκτημα για Μελιόπουλο ο Πανόπουλος. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, ο Μίχελ τον έχει ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ αλλά ο Μελισσανίδης έχει τον τρόπο του με τον Πανόπουλο. Και πριν από 2 μήνες σε δείπνο τους στα νότια προάστια είχε διαρρεύσει πως συζήτησαν την απόκτηση του “σύγχρονου Αντζα” της Ξάνθης. Λέτε να αποτελέσει τον νέο Μάνταλο;