ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αφήνει παράπονα η επιλογή της έδρας του ημιτελικού Λεύκιππου Ξάνθης – Δημοκρίτειου Κομοτηνής

 

Από την στιγμή που προκρίθηκε το Δημοκρίτειο Κομοτηνής και όχι ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχαν παράπονα για την επιλογή της έδρας για κάποια από τις δύο ομάδες.

Βλέπετε, ανάμεσα σε Ξάνθη και Κομοτηνή δεν υπάρχει κάποιο γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει το παιχνίδι. Συνεπώς αυτό ή έπρεπε να πάει στην Αλεξανδρούπολη, γεγονός που θα ευνοούσε το Δημοκρίτειο και θα άφηνε με παράπονα τον Λεύκιππο που θα είχε να διανύσει μεγαλύτερη απόσταση ή να πάει προς Ανατολική Μακεδονία, Δράμα ή Καβάλα, γεγονός που φέρνει πιο κοντά τους Ξανθιώτες και πιο μακριά τους Κομοτηναίους.

Τελικά, η άτυπη ενημέρωση που έχει γίνει στις δυο ομάδες από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ φέρνει ως έδρα του μεγάλου ημιτελικού την πόλη της Καβάλας, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το γήπεδο, κάτι που θα καθοριστεί την Δευτέρα. Άλλωστε για να μπορούσε να γίνει στην μέση ο αγώνα έπρεπε να υπάρχει κατάλληλο κλειστό στον… Ίασμο ή εναλλακτικά στο μεγάλο συγκρότημα των Τζάμπο δίπλα από τα διόδια της Εγνατίας Οδού!

Σε κάθε περίπτωση πάντως τόσο από τον Λεύκιππο Ξάνθης όσο και από το Δημοκρίτειο Κομοτηνής ετοιμάζονται εκδρομές για την Τετάρτη. Όλοι αναγνωρίζουν ότι αυτός ο ημιτελικός είναι κάτι σαν μεγάλος τελικός…