Volley League: Κλειδώνει το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου ως έδρα της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα

 

Το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής φαίνεται ότι κλειδώνει ως έδρα της ΑΕ Κομοτηνής στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Το ΔΑΚ Κομοτηνής που ήταν η πρώτο λύση χρειάζεται πολλές παρεμβάσεις και το σημαντικότεροι πρόβλημα που έχει είναι η χαμηλή οροφή σε σχέση με τα στάνταρ που απαιτούνται για αγώνες επιπέδου Α1 Ανδρών.

Το πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο αρέσει ως εγκατάσταση αλλά απορρίπτεται τόσο επειδή είναι έξω από την πόλη με κίνδυνο να μην έρθει κόσμος στα παιχνίδια, όσο και λόγω ασύλου στις αναμετρήσεις όπου θα έρθουν μετακινούμενοι οπαδοί ομάδων, όπως του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Η λύση του 2ου Λυκείου ήταν εξ αρχής η προτεραιότητα για τον Τάσο Πετρίδη αλλά είχε και αυτή τις δυσκολίες της για πολλούς λόγους. Ωστόσο η άνοδος του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου στην Κομοτηνή δείχνει να ξεκλειδώνει τα όποια προβλήματα. Ο δήμαρχος Κομοτηνής δεσμεύθηκε για την παραχώρηση του χώρου.

Ο Ταρνατόρος φέρεται να είπε στους ανθρώπους της ΑΕ Κομοτηνής ότι με μικρές βελτιώσεις η συγκεκριμένη έδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Έχοντας την σχετική εγγύηση – έγκριση λοιπόν από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, όλα δείχνουν ότι βρίσκεται λύση στο πρόβλημα της εξεύρεσης έδρας της ΑΕ Κομοτηνής στην Α1 Ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου ξεκίνησε να υλοποιείται την περίοδο που υπουργός Παιδείας ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Διαθέτει κερκίδα 580 θέσεων και μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν πέρα από τις σχολικές ανάγκες κυρίως για προπονήσεις και αγώνες ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων σε μπάσκετ και βόλεϊ.