Super League: Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Γ. Αθανασιάδη

 

Για την απόκτηση του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης και πρώην του Πανθρακικού, Γιώργου Αθανασιάδη ενδέχεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο μεγάλο Λιμάνι, το συμβόλαιο του Χουτεσιώτη μόλις ανανεώθηκε, αλλά στον Ολυμπιακού αναζητούν ακόμη έναν τερματοφύλακα και δη Έλληνα, όπως φαίνεται.

Δύο περιπτώσεις που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα είναι των Καρνέζη και Ανέστη. Ωστόσο φαίνεται ότιο υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Αθανασιάδη, που μετακινήθηκε από τον Πανθρακικό στην Τρίπολη σε μια εποχή που φημολογούνταν και πάλι ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες.

Έτσι, ένα ακόμη όνομα όμως που φέρεται να απασχολεί σύμφωνα με τη “Sportday” τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι αυτό του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με συμβόλαιο.

Αυτό ωστόσο δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού ξέροντας ο Αστέρας ότι ο Αθανασιάδης του χρόνου θα μείνει ελεύθερος, μπορεί να επιδιώξει να τον πουλήσει τώρα για να βγάλει και αυτός το κατιτίς παραπάνω.