Super League: Στο «μπλοκάκι» της Νάπολι ο «φύλακας άγγελος» του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης

 

Στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι φέρεται να βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αφού σύμφωνα με την ειδική ιστοσελία στα θέματα της ιταλικής ομάδας «areanapoli.it» ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πρώην του Πανθρακικού, βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων κίπερ τους οποίους οι άνθρωποι των ναπολιτάνων έχουν στο στόχαστρο.

Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει το πάει ένα βήμα πιο κάτω και αναφέρει και ποσά μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του Πασχαλάκη στην Νάπολι. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η ρήτρα που έχει ο Έλληνας γκολκίπερ φτάνει στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημειώνεται οτι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, μετά την τελευταία του ανανέωση, λήγει το 2019. Πάντως οι Ιταλοί προσθέτουν πως οι απαιτήσεις του δικεφάλου μπορούν να «πέσουν» ακόμη και στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ μετά από διαπραγματεύσεις.

Επίσης το ρεπορτάζ σημειώνει οτι για τον Ελληνα διεθνή «κίπερ» υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Εξάλλου, οσον αφορά τους υπόλοιπους τερματοφύλακες που η Νάπολι έχει στη λίστα της, αυτοί είναι οι Ρούι Πατρίσιο της Σπόρτινγκ και Τζερόνιμο Ρούγι της Ρεάλ Σοσιεδάδ, κάτι που σημαίνει ότι ο Πασχαλάκης θα έχει δύσκολους ανταγωνιστές πρωτού μεταγραφεί στη Νάπολι.