ΕΠΣ Έβρου: Έληξε η προθεσμία και δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για τις εκλογές ο Παναγιώτης Λογαράς

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να έκανε δηλώσεις (και μέσω του ThrakiSportS) ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου και μάλιστα ως επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με εξασφαλισμένες 22 σφραγίδες σωματείων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Πριν από λίγο έληξε η προθεσμία που υπήρχε για την κατάθεση υποψηφιοτήτων και ο Παναγιώτης Λογαράς δεν προσήλθε σε αυτήν για να καταθέσει υποψηφιότητα στις εκλογές. Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι την ίδια ώρα ο ίδιος ασχολούνταν με την ακαδημία της Νίκης Απαλού που βρίσκεται στο Σουφλί για το 3ο Τουρνουά Αλληλεγγύης.

Μετά και την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων στην ΕΠΣ Έβρου, ωστόσο, ουσιαστικά κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες από έναν μόνο συνδυασμό, αυτόν του Παντελή Χατζημαρινάκη που πλέον κατά πάσα βεβαιότητα θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ένωσης.

Ο Λογαράς παρά τις δηλώσεις του δεν προσήλθε να καταθέσει τα απαραίτητα χαρτιά. Ήρθε στα γραφεία της ΕΠΣ λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας αλλά δεν κατέθεσε χαρτιά και υποψηφιότητες.

Μόνο μία ακόμα ανεξάρτητη υποψηφιότητα κατατέθηκε πέραν του συνδυασμού του Χατζημαρινάκη και θα εκτεθεί στο ίδιο ψηφοδέλτιο στην λαϊκή ψήφο της 30ης Μαΐου, οπότε και θα διενεργηθούν οι εκλογές στο Διδυμότειχο.

Ακόμα δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του Παναγιώτη Λογαρά για τον λόγο της μη συμμετοχής του τελικά στις εκλογές αν και μέχρι πριν λίγες ώρες υποστήριζε ότι όχι μόνο θα είναι υποψήφιος αλλά θα κατεβάσει και πλήρη δικό του συνδυασμό.