Τα καθυστερημένα συγχαρητήρια του ΑΟΞ στην Ασπίδα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

 

Έχουν περάσει κοντά δύο εβδομάδες από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης και πολλές περισσότερες από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από την Ασπίδα Ξάνθης.

Ενώ η διοίκηση του συλλόγου ετοιμαζόταν για την γενική συνέλευση, αίσθηση προκάλεσε η κίνηση της ΠΑΕ Ξάνθη να εκδώσει παρά την σχετική καθυστέρηση συγχαρητήρια ανακοίνωση.

Παραδοσιακά η Ξάνθη εξέδιδε ανακοινώσεις για επιτυχίες τοπικών ομάδων, ακόμα και σε άλλα αθλήματα. Η μη ανακοίνωση για την Ασπίδα, όπως και για τις επιτυχίες του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης και νωρίτερα της Μεικτής Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης προκάλεσε αρνητική έκπληξη σε παολλούς.

Κάλλιω αργά παρά ποτέ βέβαια και τουλάχιστον στην περίπτωση της Ασπίδας η ανακοίνωση εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Είναι λιτή, εκτείνεται σε 30 όλες κι όλες λέξεις και έχει ως εξής:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α! Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ξ. και της εύχεται κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής.