ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Μιχάλη Φλώρο του πρωταθλητή Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του  Μιχάλη Φλώρου που ολοκληρώνει τις απόψεις των 11 προπονητών της κατηγορίας. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αν και μετά την ήττα από τις Φέρες και τον αποκλεισμό από την Νίψα για το κύπελλο, χάρη στις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου των Φλώρου και Παπαράδη ανέκαμψε και μετά την μεγάλη του νίκη στο ντέρμπι κορυφής επί του Ορέστη Ορεστιάδας και κατόπιν επί του Έβρου Σουφλίου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τερματοφύλακας: Στεφανίδης (Ιπποκράτης)

Αμυντικοί: Μπάμνιος (Έβρος Σουφλίου), Μπαρμπαγιάννης (Ιπποκράτης), Βάρναλης (Θράκη Φερών), Καρασερίδης (Ιπποκράτης)

Μέσοι: Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας), Καπετανίδης (Άρδας Καστανέων/ ΑΕΔ), Σιδηρόπουλος (Θράκη Φερών)

Επιθετικοί: Ρουσσίδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Τσομπανούδης (Έβρος Σουφλίου), Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)