ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Σάκη Ζησίδη της κυπελλούχου Θράκης Φερών

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Ειδικά για την περίπτωση του Σάκη Ζησίδη, ζητήσαμε πέρα από τις προεπιλογές σαν Ενωσιακός να δώσει και την δική του καλύτερη ενδεκάδα, καθώς ανέλαβε στις αρχές Μαρτίου την ομάδα στην θέση του πετυχημένου Τάκη Λαμπιδη και οδήγησε  την Θρακη Φερών στην πρωτη κατάκτηση Κυπέλλου και στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Οι επιλογές του για την καλύτερη ενδεκάδα είναι οι εξής:

Τερματοφύλακας: Στεφανίδης (Ιπποκράτης)

Αμυντικοί: Κοτζά Αλή (Ορέστης Ορεστιάδας), Δορουγιδένης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Λίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Καρασερίδης (Ιπποκράτης)

Μέσοι: Μακιτσιάν (Ιπποκράτης), Καρακασίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)

Επιθετικοί: Γκαϊδατζής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Αγγελακάκης (Ορέστης Ορεστιάδας), Καβατζικιώτης
(Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)