Volley League: Ψήφισε Μουστακίδη ο Σάκης Ψάρρας για καλύτερο προπονητή και εξηγεί το γιατί

 

Την περασμένη εβδομάδα η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την κορυφαία ομάδα της σεζόν 2017-2018 όπως την ψήφισαν οι προπονητές και σε αυτήν, ως καλύτερος προπονητής της Α1 ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ο Σάκης Μουστακίδης.

Πλέον η ΕΣΑΠ δημοσιοποιεί τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά και ένας από αυτούς που ψήφισαν τον τεχνικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι ο Σάκης Ψάρρας, προπονητής του συνονόματου Εθνικού Πειραιά και μέχρι πριν δυο χρόνια πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου των βολεϊμπολιστών.

Ο Ψάρρας αιτιολόγησε ως εξής την ψήφο του:  «Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς με την διοίκηση και τους παίκτες στον Εθνικό Πειραιώς ήταν να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο της κατηγορίας. Από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ χάσαμε δύο φορές, αλλά κερδίσαμε δύο φορές την Παναχαΐκή και την Κηφισιά, άρα το ισοσταθμίσαμε. Η μοναδική ομάδα (εκτός Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Δικαιωματικά λοιπόν ως τον προπονητή που μας δυσκόλεψε περισσότερο ψηφίζω τον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μουστακίδη Θανάση».