ΕΠΣ Ξάνθης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή του Αστέρα Μαγικού

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Απόστολο Κουτρουλό, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 13 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Στα τελικά αποτελέσματα η ψήφος του κοινού, που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, μετρά στο 50% και στο υπόλοιπο 50% η ψήφος της άτυπης επιτροπής που σχηματίζουν οι προπονητές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει φέτος αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Άγγελου Γιοβανόπουλου, προπονητή της ομάδας του Αστέρα Μαγικού που ήταν μια από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν, μετά και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πήρε:

Τερματοφύλακας: Ζαρζακόπουλος (Άρης Πετεινού)

Αμυντικοί: Γελαδάρης (Ασπίδα Ξάνθης), Γκιουνγκιόρ (Νέστος Κύρνου), Σαρηγιαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Τζομιάδης (Εχίνος Σπορ)

Μέσοι: Μαλαδένης (ΑΕ Ξάνθης), Παπαδόπουλος (Ασπίδα Ξάνθης), Τουργαΐδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς)

Επιθετικοί: Κατσής (Ασπίδα Ξάνθης), Χριστοφορίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Κυριαζίδης (Ασπίδα Ξάνθης)