ΕΠΣ Θράκης: Προπονητής έκπληξη στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου!

 

Πολύ γρήγορα φαίνεται πως βρήκε τον νέο του προπονητή ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ώστε η ομάδα να κάνει το ακατόρθωτο όπως φαντάζει τώρα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS στην προπονηση της ομάδας την Tρίτη βρέθηκε ο Άρης Κίτσος που θα αναλάβει την ομάδα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στην θέση του Ανεστη Σπυριάδη που παραιτήθηκε την Δευτέρα, κάνοντας ντεμπούτο με την Δόξα Σώστη το Σάββατο.

Ο 25χρονος τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πλέον μεταπτυχιακός σταμάτησε την φετινή σεζόν το ποδόσφαιρο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του όταν φορούσε την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών σε ένα φιλικό με το Κόσμιο. Μάλιστα το όνομα του είχε ακουστεί και στην αρχή της σεζόν και για τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου και όχι μόνο, με αυτό να γίνεται πραγματικότητα σχεδόν 8 μήνες μετά.

Ο  Κίτσος που αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και συνέχισε σε αυτές του Αστέρα Τρίπολης, στην Κόρινθο, στον Ρούβα Ηρακλείου, στον Αχαρναϊκό, στην ΑΕ Καραισκακη, στον Έβρο Σουφλίου και στην Δόξα Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική.