ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μυλωνά του Άρδα Καστανέων

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του νεαρού προπονητή του Άρδα Καστανέων Παναγιώτη Μυλωνά, ο οποίος παρά τα αρκετά προβλήματα χάρη στο καλό της φινις τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος μόλις 4 βαθμούς μακριά από την τετράδα:

Τερματοφύλακας: Γαλλής (Ορέστης Ορεστιάδας)

Αμυντικοί: Nτινούδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Δορουγιδένης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Λίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Μαυρομάτης (Θράκη Φερών)

Μέσοι: Ντόλας (Θράκη Φερών), Σιδηρόπουλος (Θράκη Φερών), Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)

Επιθετικοί: Τσομπανούδης (Έβρος Σουφλίου), Ρουσίδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)