Συγχαρητήρια ΟΕΓΑ στις κορασίδες του για την επιτυχημένη παρουσία τους στο Μαρκόπουλο Αττικής

 

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο ΟΕΓΑ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στις Κορασίδες του συλλόγου του για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Επίσης συνεχάρει τους προπονητές και τον ειδικό συνεργάτη του.

Οι Κορασίδες του ΟΕΓΑ συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας, που διεξήχθη το Σάββατο 12/5/2018 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου Αττικής. Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Σε έναν άκρως ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου αγώνα, στον οποίο συμμετείχαν 26 σύλλογοι και 11 ομάδες με συνολικά 94 αθλήτριες, από όλη την Ελλάδα, κατέλαβαν την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Η ομάδα αποτελούταν από τις ΑΓΑΠΗ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ, ΜΑΡΗΛΙΑ ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ, ΝΤΟΡΙΝΑ ΔΑΛΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ.

Σε ατομικό επίπεδο η ΜΑΡΙΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατέλαβε την 8η θέση στο δίζυγο με βαθμολογία 11,100.
Η ομορφότερη στιγμή της ημέρας, μετά το τέλος του αγώνα, αναμένοντας τις απονομές, όλα τα κορίτσια συγκεντρώθηκαν στο ταπί σε κύκλο, γελώντας και παίζοντας, ανεξαρτήτως ομάδων, αποδεικνύοντας ότι και σε αυτό το υψηλό επίπεδο ο αθλητισμός είναι φιλία και ευγενής άμιλλα!

Συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου μας ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ και τον ειδικό συνεργάτη ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, για την ποιοτική δουλειά τους, που έχει φέρει τον σύλλογο σε ρόλο πρωταγωνιστή!!