ΕΠΣ Ξάνθης: Στη Δόξα Σταυρούπολης το παρελθόν, εκεί και το μέλλον του κόουτς πλέον Μιχάλη Μιχαηλίδη!

 

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ως ποδοσφαιριστής της Δόξας Σταυρούπολης, πλέον ο Μιχάλη Μιχαηλίδης συνεχίζει και πάλι στην ομάδα αλλά έχοντας κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παππούτσια, πλέον από τη θέση του κόουτς.

Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος γυμναστής του Άρη Αβάτου, αλλά και ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών, 10 για την ακρίβεια, της ομάδας της Δόξας Σταυρούπολης, όπως ανακοίνωσε η τελευταία «δένει» μαζί της και το μέλλον του, αφού θα κάνει το μεγάλο βήμα, μετά από σχεδόν 20 χρόνια ενασχόλησής του ως ποδοσφαιριστής, και θα αναλάβει τη θέση του προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Σταυρούπολης:

«Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Σταυρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μιχάλη Μιχαηλίδη. Ο Μιχάλης επιστρέφει στη θέση του προπονητή μετά από 1,5 χρόνο, έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Άρη Αβάτου, όπου είχε τη θέση του γυμναστή. Αναλαμβάνει τη θέση του Κώστα Χατζηγεωργιάδη, τον οποίο η ομάδα ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε ανιδιοτελώς από τις αρχές του προηγούμενου έτους.»