ΕΠΣ Ξάνθης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Τάσο Κελλίδη του Νέστου Κύρνου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Απόστολο Κουτρουλό, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 13 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Στα τελικά αποτελέσματα η ψήφος του κοινού, που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, μετρά στο 50% και στο υπόλοιπο 50% η ψήφος της άτυπης επιτροπής που σχηματίζουν οι προπονητές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει φέτος αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Τάσου Κελλίδη, προπονητή της ομάδας του Νέστου Κύρνου που έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα διοικητικά, αλλά και αγωνιστικά στην διάρκεια της σεζόν δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στην Β’ Κατηγορία:

Τερματοφύλακας: Χατζηγεωργίου (Ασπίδα Ξάνθης)

Αμυντικοί: Σαμαράς (Ασπίδα Ξάνθης), Κοντογιαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Θεοδωρίδης (Άρης Πετεινού), Σαρηγιαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης)

Μέσοι: Κωτίδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Γιουσούφογλου (Κεντητή), Δογανίδης (Ασπίδα Ξάνθης)

Επιθετικοί: Καζάκης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Τουργαΐδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Χατζηχασάνογλου (Εχίνος Σπορ)