ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή-πρόεδρο της Ένωσης Κορνοφωλιάς Λυκόφης

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Στα τελικά αποτελέσματα η ψήφος του κοινού, που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, μετρά στο 50% και στο υπόλοιπο 50% η ψήφος της άτυπης επιτροπής που σχηματίζουν οι προπονητές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει φέτος αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Μαργαρίτη Ζαπάρτα, προέδρου της σεζόν που τελείωσε για την Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης αλλά και προπονητή σε καποια μάτς, που έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στην διάρκεια της χρονιας δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στην Β’ Κατηγορία:

Τερματοφύλακας: Μπαμπλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Αμυντικοί: Δορουγιδένης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Λίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πετκίδης (Έβρος Σουφλίου), Μπάμνιος (Έβρος Σουφλίου)

Μέσοι: Γκαβανόζης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πολίδης (Θράκη Φερών), Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)

Επιθετικοί: Τσομπανούδης (Έβρος Σουφλίου), Μαρασλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Παγωνίδης (Θράκη Φερών)