ΕΠΣ Έβρου: Με απόφαση Γκαγκάτση και παρέμβαση Τοψίδη-Μαυρίδη το χρίσμα του ΠΑΟΚ στον Χατζημαρινάκη

 

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, ήταν αυτός που πήρε τελικά την απόφαση και έδωσε το χρίσμα και την»ευλογία» του Ιβάν Σαββίδη στην παράταξη Χατζημαρινάκη για τις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου, ως «εκλεκτού» του ΠΑΟΚ.

Αυτό αναφέρει ο «Ναρκαλιευτής» της παρασκηνιακής στήλης «Εβροναρκοπέδιο» στην ιστοσελίδα evros-news, που έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει πολύ καλές πηγές εκτός από τα πολιτικά και στα αθλητικά στέκια.

«Τον έπεισαν όπως πληροφορούμαι, ο φίλος μου ο Τάκης Τοψίδης με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη όταν συναντήθηκαν μαζί του», προσθέτει. «Όπως έχουμε γράψει άλλωστε στο evros-news.gr, τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και ο δήμαρχος Ορεστιάδας, έχουν αναμιχθεί πολύ ενεργά και στηρίζουν το… φιλαράκι τους. Και καλά κάνουν, αφού είναι πατριωτάκια και φίλοι».

Το άρθρο αναφέρει ακόμα τα εξής: «Μου είπαν επίσης ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν για να πείσουν τον Μάκη Γκαγκάτση, ήταν πολύ «ισχυρά» και… δελεαστικά. Μάλλον ότι θα ψηφίσουν όποιον Πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ στις εκλογές της ΕΠΟ. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι εξάλλου;

Κάτι ακόμα. Ο Τοψίδης με τον Ραδιόγλου γιατί δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τον Θόδωρο Μπίκο και αυτό ήταν ένα στοιχείο που έπαιξε ρόλο στις εξελίξεις. Τί τους έκανε ο Θόδωρος; Εγώ ξέρω, αλλά αφήστε το καλύτερα γιατί δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι είναι… Ολυμπιακός».