Εμφάνισε εισιτήριο στο facebook αλλά δεν πήγε ποτέ στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Κακουλίδης

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ το προσωπικό εισιτήριο, που είχε αγοράσει, αξίας 15 ευρώ, από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο δεν πήγε ποτέ στο γήπεδο.

Τα μάτια του ThrakiSportS τον εντόπισαν μεσημέρι Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής και είναι μάλλον απίθανο να πρόλαβε στις λίγες ώρες που μεσολαβούσαν να πάει στην Αθήνα, να δει τον αγώνα και να επιστρέψει στην Κομοτηνή όπου την Κυριακή ήταν υποψήφιος στις εκλογές της ΝΟΔΕ.

Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο αυτό για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ποντίων. Στις εκλογές έμεινε τρίτος στους τρεις υποψηφίους συγκεντρώνοντας περίπου το 1/20 των σταυρών όσων ψήφισαν ενώ στο ποδόσφαιρο η ομάδα την οποία δεν έχει κρύψει ότι συμπαθεί, η ΑΕΚ, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Πάντως σε αντίθεση με τον Μιχάλη Κακουλίδη, στα επίσημα του ΟΑΚΑ για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος βρέθηκε ο αδερφός του Νίκος, παλαίμαχος διαιτητής που μάλιστα είχε διατελέσει και διεθνής βοηθός στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο Μιχάλης Κακουλίδης από την πλευρά του φαίνεται ότι έμεινε με τη χαρά του εισιτηρίου…

 width=