Με Παροτσίδη και Αυτοφορίδη η αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πάλης Παίδων

 

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων Κορασίδων Πάλης για το Ευρωπαϊκό της ΠΓΔΜ μετέχουν ο Αντώνης Παροτσίδης της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης που θα αγωνιστεί στην ελληνορωμαϊκή και ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης του Δημοκρίτειου Κομοτηνής που θα λάβει μέρος στην ελευθέρα.

Με 20 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Παίδης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στα Σκόπια. Με πλήρη αποστολή οι αθλητές μας θα επιδιώξουν διακρίσεις, καλά πλασαρίσματα και φυσικά πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Στην ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι Αντώνης Παροτσίδης (55κ.), Γιώργος Νικολόπουλος (65κ.), Νίκος Ντούνιας (110κ.), Δημήτρης Τσομπανόπουλος (80κ.), Αρχοντής Ξούρας (92κ.), Βαγγέλης Μπούκης (51κ.), Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου (71κ.) και Αναστάσιος Ιακωβίδης (48κ.)

Στην ελευθέρα θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Κουγιουμτσίδης (60κ.), Χριστόφορος Λοϊζίδης (65κ.), Γκίβι Μπλιάτζι (92κ.) Γιάννης Μαρτίδης (51κ.), Γιάννης Μουστόπουλος (71κ.), Χαράλαμπος Αυτοφορίδης (80κ.) και Δημήτρης Τουλκερίδης (110κ.).

Στις Κορασίδες θα αγωνιστούν οι: Μαγδαληνή Ψωμιάδου (53κ,), Κωνσταντίνα Μαρτίδου (69κ.), Ζωή Χατσαβούρα(57κ.) , Ευαγγελία Παϊτάρη (61κ.), Ροδοθέα Παπαδοπούλου (65κ.).

Στα Σκόπια θα ταξιδέψουν επίσης οι προπονητές Γιάννης Παγκαλίδης, Αλέξης Κολιτσόπουλος, Αμιράν Καρντάνοβ, Θέμης Ιακωβίδης και Ανδρέας Χριστοδουλάκης, καθώς και ο διαιτητής Τρύφωνας Πελετίδης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Χρήστος Παππούς.