LIVE από το ΔΑΚ Τσαριτσάνης για τον τελικό του Regions’ Cup: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Ευβοίας

 

Παρακολουθήστε μέσα από το ThrakiSportS και από το Δημοτικό Γήπεδο της Τσαριτσάνης στη Λάρισα, το μεγάλο τελικό του φετινού Regions’ Cup ανάμεσα στη «δικη» μας ΕΠΣ Ξάνθης και την ΕΠΣ Ευβοίας. Στο ΔΑΚ Τσαριτσάνης βρίσκεται ο Γιάννης Τζικόπουλος…

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο τρίωρο και κάτι περίπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη του μεγάλου τελικού της Μεικτής Ομάδας Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης με αντίπαλο αυτή της ΕΠΣ Ευβοίας.

Ώρα 16:05 Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει σε κάτι λιγότερο από μία ώρα από τώρα και οι ομάδες έχουν ήδη καταφθάσει στο ΔΑΚ Τσαριτσάνης.

Ώρα 16:08 Πριν περάσουμε σε περισσότερα στοιχεία και συνθέσεις από το γήπεδο της Τσαριτσάνης, ας δούμε τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης.

Ώρα 16:11   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 16:16 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:20 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:26  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:30 Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Περιφερειών, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Ουαλία, ενώ πρόπερσι πήγε στο Σαν Μαρίνο.

Ώρα 16:35 Η ΕΠΣ Ξάνθης στην δεύτερή της συμμετοχή στην διοργάνωση κατάφερε να κερδίσει για ισαριθμη φορά μια θέση στον μεγάλο τελικό κατι που είχε καταφέρει η ΕΠΣ Θράκης το 2014, αλλα ηττήθηκε από την μετρ των τελικών Εύβοια.

Ώρα 16:39 Η πορεία για τον τελικό της Τσαριτσανης δεν ήταν εύκολη για τους Ξανθιώτες που νίκησαν δύσκολα την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενω με την «λευκή» ισοπαλία την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη με την ΕΠΣ Θράκης, πήραν την πρωτη θέση του ομίλου και την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον μεγάλο τελικό του Region’s Cup.

Ώρα 16:45 Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης και θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Χρήστο Νάκα, ενώ ως δεύτερο βοηθό θα έχει τον Αποστόλη Τσαπράζη. Όλοι τους από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ώρα 16:49 Πάμε σιγά σιγά να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Τσαριτσάνης.

Ώρα 16:52 Ο Απόστολος Κουτρουλός παρατάσσει την ΕΠΣ Ξάνθης με τους: Ρούφο, Μπουνταγκίδη Α., Σαρηγιαννίδης Α., Ταχτσίδη, Κούτρα, Μαυρόπουλο, Λαζαρίδη, Μπουνταγκίδη Γ., Σαρηγιαννίδη Π., Γκέκα, Κατσή.

Ώρα 16:54 Από την άλλη για την ΕΠΣ Ευβοίας θα ξεκινήσουν οι: Ντουμάνης, Τζαβράς, Πιλάτης, Μπαλόζι, Καραμπάς, Καλοχωρίδης, Κούρτης, Αναστασίου, Καραντάνης, Ντούρμας, Μήτρου.

Ώρα 16:57 Οδεύουμε σιγά σιγά προς την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με τον καιρό να μην είναι καλός, αφού η βροχή είναι πολύ δυνατή την τελευταία ώρα.

Ώρα 17:00 Όλα έτοιμα για τη σέντρα του αγώνα!

1′ Πρώτο σφύριγμα από τον ρέφερι Βάιο Τσιτασνούδη, ξεκίνησε το ματς!

4′ Μπήκε καλύτερα στο ματς η Ξάνθη, κέρδισε και ένα φάουλ τώρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο τείχος της αντίπαλης άμυνας.

8′ Οι παίκτες της Ξάνθης προσπαθούν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή, όμως ο πορτιέρο της Εύβοιας βγήκε και μάζεψε εύκολα μια κάθετη προ του Γκέκα.

10′ Η Εύβοια προσπάθησε να απειλήσει για πρώτη φορά, όμως μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρούφος βγήκε και μπλόκαρε σταθερά.

12′ Η Εύβοια κέρδισε τη μπάλα κι έφυγε στη κόντρα, με τον Ντούρμα, ο οποίος επιχείρησε κι ένα χλιαρό σουτ που μπλόκαρε όμως εύκολα ο Γιάννης Ρούφος.

15′ Έχουν ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι οι δυο ομάδες, και τα τελευταία λεπτά παίζεται ένα παιχνίδι κατοχής.

17′ Η βροχή λίγο πριν τη σέντρα σταμάτησε, ενώ στο γήπεδο τώρα έχει βγει και ήλιος!

20′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, η πρώτη στην αναμέτρηση, μετά από μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά Ντουμάνης.

22′ Απαντά στην μεγάλη ευκαιρία της Ξάνθης η Εύβοια, με τον Μήτρου να επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι μετά από μια ασταθή απόκρουση του Ρούφου και τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

25′ Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα, με τις δύο ομάδες στα τελευταία λεπτά να απειλούν με κάποια μακρινά σουτ τις αντίπαλες εστίες.

28′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Γκέκα να βγαίνει στην αντεπίθεση αλλά τελευταία στιγμή να κόβεται από αντίπαλο αμυντικό.

30′ Συστάσεις από τον ρέφερι στον Απόστολο Κουτρουλό που διαμαρτυρήθηκε για το δυνατό παιχνίδι των παικτών της Εύβοιας.

32′ Νέα μεγάλη φάση για εμάς, αφού μετά από φάουλ που κέρδισε ο Μαυρόπουλος και εκτέλεσε ο Λαζαρίδης, αντίπαλος αμυντικός βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και παραλίγο να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του και να βάλει αυτογκόλ.

35′ Μεγάλη φάση και πάλι για την Ξάνθη, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του πορτιέρο της Εύβοιας, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσή.

39′ Απαντάει στις φάσεις της Ξάνθης τώρα η ΕΠΣ Ευβοίας, αλλά ο Ρούφος βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ένα σουτ του Κούρτη και κρατά το 0-0!

42′ Ακυρωθέν γκολ για τους «νησιώτες» ως οφσάιντ από τον βοηθό της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να μη διαμαρτύρονται και να δέχονται την απόφαση του, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως ήταν όντως οφσάιντ.

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο της Τσαριτσάνης! Η ομάδα της Ξάνθης, πατάει καλύτερα στο γήπεδο και κυνηγάει το γκολ, αλλά προς το παρών παραμένει το ισόπαλο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Ευβοίας 0-0!

Ώρα 17:47   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 17:51 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:54 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:58  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 18:01 Όλα έτοιμα για τη σέντρα του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης.

46′ Πρώτο σφύριγμα του διαιτητή στην επανάληψη, ξεκινήσαμε!

51′ Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει η Ξάνθη και στην επανάληψη, όμως μετά τη πλαγιοκόπηση και το σπάσιμο της μπάλας από τον Σαρηγιαννίδη, ο Λαζαρίδης από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ!

53′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Βασίλη Λαζαρίδη να δίνει τη θέση του στον Γιάννη Καραγκιόζη.

60′ Δεύτερη αλλαγή για τον Απόστολο Κουτρουλό, με τον Κοτόπουλο να παίρνει τη θέση του Χάρη Κατσή.

66′ Μεγάλη απόκρουση από τον Γιάννη Ρούφ, στο τετ α τετ της Εύβοιας εντυπωσιακά κρατώντας και πάλι το 0-0!

73′ Απειλεί ξανά η Εύβοια με τον Μήτρου να πιάνει ένα σουτ μετά από μια κακή απομάκρυνση της άμυνας της Ξάνθης, με τον Ρούφου να δηλώνει και πάλι παρών και να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

77′ Τρίτη αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης, με τον Κοσμά Γκέκα να αποχωρεί και να δίνει τη θέση του στον Στέλιο Τουργαΐδη.

85′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Εύβοιας, με τον Κούρτη να δίνει τη θέση του στον Μεγκανάι.

90′ Μετράμε αντίστροφά για το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης…

90+3′ Τέλος της κανονικής διάρκειας, πάμε παράταση! Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Ευβοίας 0-0!

Ώρα 18:49   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 18:51 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:53 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:55  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 18:56 Όλα έτοιμα για τη σέντρα στο πρώτο μέρος της παράτασης.

91′ Ξεκίνησε η παράταση στο ΔΑΚ Τσαριτσάνης!

97′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη που έφυγε στη κόντρα με τον Κοτόπουλο, ο οποίος, όμως πλάσαρε τελικά άουτ.

102′ Έχει πέσει πολύ ο ρυθμός της αναμέτρησης, με την κούραση να είναι πλέον εμφανής και για τις δύο πλευρές.

105′ Τέλος του πρώτου μέρους της παράτασης! Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Ευβοίας 0-0!

Ώρα 19:11   Άλλα δεκαπέντε λεπτά και πάμε σε πέναλτι αν δεν μπει γκολ ούτε σε αυτά.

106′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της παράτασης στη Τσριτσάνη!

110′ Καλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Καραγκιόζη να κάνει ένα σουτ, αλλά τον Ντουμάνη να αποκρούει και πάλι.

117′ Πάμε για τα πέναλτι όπως όλα δείχνουν.

120′ Τέλος της παράτασης! Πάμε στα πέναλτι!! Τελικό αποτέλεσμα και της παράτασης: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Εύβοιας 0-0

Ωρα 19:32  Ξεκινά η διαδικασία των πέναλτι, δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ποιες πεντάδες επιλέχθηκαν, θα βλέπουμε και θα σας λέμε. Καλή επιτυχία στην Ξάνθη

1-0 Εκτελεστής ο Στέλιος Τουργαΐδης, νίκησε τον Ντουμάνη! Μπροστά η Ξάνθη

1-1 Ευστοχεί και ο Καραμπάς για την Εύβοια! Ισοπαλία

2-1 Γκολ για την Ξάνθη, εύστοχος και ο Σαρηγιαννίδης!

2-2 Πέφτει καλά ο Ρούφος, αλλά ο Ντούρμας τον νίκησε!! Ισοπαλία

3-2 Εντυπωσιακή αλα Πανένκα εκτέλεση και γκολ από τον Γιάννη Καραγκιόζη!! Μπροστά η Ξάνθη

3-3 Ευστοχεί και η Εύβοια και ισοφαρίζει..

3-3 Αστοχεί δυστυχώς ο Μιχάλης Ταχτσίδης, αφού απέκρουσε ο Ντουμάνης. Πλεονέκτημα για Εύβοια

3-3 Άουτ η εκτέλεση του Μήτρου, παραμένει η ισοπαλία!!  Μετά από τέσσερις εκτελέσεις για κάθε ομάδα

4-3 Γκολ από τον Κυριάκο Κωφίδη και παρακαλάμε για απόκρουση του Γιάνναρου!! Παμεεε…

4-4 Εύστοχος και ο Ντουμάνης και πάμε στα μονά πλέον! Από μια εκτέλεση ο καθένας, ρωσική ρουλέτα

5-4 Δοκάρι και μέσα από τον Γιάννη Μπουνταγκίδη!! Πλεονέκτημα για Ξάνθη

5-5 Ακούμπησε με τα ακροδάκτυλα του ο Ρούφος, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει… Δεύτερο σετ μονών

6-5 Γκολ από τον Αλέξη Μπουνταγκίδη!! Για να δούμε…

6-6 Ευστοχεί και ο Θαλασσινός και συνεχίζεται η ψυχοφθόρα διαδικασία…

6-6 Αστοχεί ο Πάρης Κοτόπουλος, απόκρουση του Ντουμάνη…  Πρέπει να σώσει την κατάσταση ο Ρουφος για να μείνει η Ξάνθη στο παιχνίδι

6-7 Οχι, έύστοχη η εκτέλεση για την Εύβοια και τέλος του αγώνα μετά από 16 εκτελέσεις πέναλτι. Η ΕΠΣ Εύβοιας επιστρέφει στην κορυφή του Regions’ Cup και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ουαλία, η Ξάνθη λύγισε μετά από 16 εκτελέσεις στα πέναλτι…