Κούπα στην πρώτη του χρονιά μετά την Ξάνθη ο Λουτσέσκου! Με Βϊειρίνια, Πέλκα και αλάνθαστο Πασχαλάκη πανάξιος κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ!!!

 

Ο ΠΑΟΚ αριστοτεχνικά στημένος από τον πρώην προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου,  είναι ο κυπελλούχος Ελλάδος 2017-2018.

Με τον Πασχαλάκη να είναι αλάνθαστος κάτω από τα δοκάρια στις λίγες στιγμές που χρειάστηκε να επέμβει, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να ξεκλειδώνει την άμυνα της ΑΕΚ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μετά από πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και ένα πέναλτι, αλλά και τον Πέλκα να βάζει στις καθυστερήσεις το κερασάκι στην τούρτα, νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Δυστυχώς ο τελικός στέφθηκε από θλιβερά επεισόδια με τα δακρυγόνα να καλύπτουν αυτή τη στιγμή την ατρμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι πανάξια κυπελλούχος, ήταν μια κλάση ανώτερος από την Ένωση στον τελικό, φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο το Κύπελλο και δίκαια το κατακτά. Για την ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός ο Πέτρος Μάνταλος αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά και αντικαταστάθηκε.