Video: Φιέστα με τα… όλα της για την «απόλυτη» πρωταθλήτρια Ασπίδα Ξάνθης στο ΔΑΚ (+photos)

 

Φιέστα με τα… όλα της, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΑΚ Ξάνθης, η «απόλυτη» πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης, Ασπίδα που πανηγύρισε με τη ψυχή της, σαν οικογένεια την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η Ασπίδα, όλη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, ήταν κυριολεκτικά με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχώς και κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, αλλά να το κατακτήσει και με το απόλυτο των νικών. Κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο, το πανηγύρισε με τη ψυχή της, με παίκτες – προπονητή και διοίκηση σαν μια οικογένεια να το γιορτάζουν στην σημερινή φιέστα.

Σύσσωμο το αγωνιστικό επιτελείο, φορούσε τις επετειακές κοντομάνικες μπλούζες, που έγραφαν «Ασπίδα Ξάνθης Πρωταθλήτρια 2017-2018…. ήμουν κι εγώ στο 26 στα 26». Πριν την απονομή που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, προηγήθηκε φιλικό της ομάδας με την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου, με την «νέους» να κερδίζουν τους «παλιούς» με σκορ 3-1. Τα μετάλλια στους παίκτες και τον προπονητή απένειμαν οι Ισμέτογλου Χακάν, Πιστόλας Γιάννης και Δαλακούρας Γιάννης.

Εκτός από όλη την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης που έδωσε το «παρών», στη φιέστα της Ασπίδας, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Ξάνθη-Σπορ, βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και η κόρη του Αλεξία, ο γνωστός για τα «γαλάζια» του αισθήματα και πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, αλλά και ο τιμ μάνατζερ του ΑΟΞ, Κώστας Τσαλίκης.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την Ξάνθη – Σπορ (αναλυτικό φωτορεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ):

Βίντεο από τους πανηγυρισμούς μετά την απονομή: