Regions’ Cup: Η αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης που θα ταξιδέψει στην Ελασσόνα για να φέρει την κούπα στη Θράκη!

 

Ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της η Μεικτή Ομάδα Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης και ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ελασσόνα για τον μεγάλο τελικό του Regions’ με την Εύβοια.

Συγκεκριμένα, ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης, Απόστολος Κουτρουλός κάλεσε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα ταξιδέψει και θα διανυκτερεύσει από το Σάββατο στην Ελασσόνα για τον μεγάλο τελικό του Regions’ Cup με την ΕΠΣ Ευβοίας.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Τουργαΐδης Σ. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Κοτζάκελης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Γκιουνγκιόρ (Νέστος Κύρνου), Σαρηγιαννίδης Α. (Ασπίδα Ξάνθης), Κυριαζίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Κατσής (Ασπίδα Ξάνθης), Κωφίδης (Ηρακλής Ν. Ζυγού), Μουαρέμογλου (Εχίνος Σπορ), Ρούφος (Ορφέας Ξάνθης), Τζαμπάζ (Ορφέας Ξάνθης), Μπουνταγκίδης Ι. (Ορφέας Ξάνθης), Μαυρόπουλος (Ορφέας Ξάνθης), Καραγκιόζης Ι. (Ορφέας Ξάνθης), Κούτρας (Άρης Αβάτου), Μπουνταγκίδης Α. (Άρης Αβάτου), Σαρηγιαννίδης Π. (Άρης Αβάτου), Ταχτσίδης (Άρης Αβάτου), Τουργαΐδης Κ. (Άρης Αβάτου), Λαζαρίδης (Άρης Αβάτου), Κοτόπουλος (Άρης Αβάτου), Γκέκας (Άρης Αβάτου).