ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Προπόνηση την παραμονή του αγώνα στο ΔΑΚ και διανυκτέρευση στην Κομοτηνή για τον Πανσερραϊκό

 

Το ζευγάρι ανάμεσα στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής και τον Πανσερραϊκό είναι ίσως το πιο αμφίρροπο της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στον πρώτο αγώνα νίκησαν οι Σερραίοι και φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα το δεύτερο ματς, αφού προχώρησαν σε μια κίνηση που προκαλεί έκπληξη και δεν συνηθίζεται στο ερασιτεχνικό μπάσκετ.

Ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου το Δημοκρίτειο στην Κομοτηνή αλλά έχει έρθει ήδη στην πρωτεύουσα της Ροδόπης. Θα διανυκτερεύσει μάλιστα σε ξενοδοχείο της πόλης ενώ ζήτησε και έκανε το απόγευμα και προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα.

Μάλιστα, επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες ώρες, εξυπηρετήθηκε από τον Αίαντα Κομοτηνής που παραχώρησε το δικό του χρονικό διάστημα, μιας και έτσι κι αλλιώς για την ομάδα της Κομοτηνής η σεζόν έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί μετά τη μη πρόκρισή της στα πλέι οφ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις δύο νίκες. Συνεπώς αν κερδίσει το Σάββατο ο Πανσερραϊκός θα προκριθεί ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πάμε σε τρίτο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη, στις Σέρρες.