Regions’ Cup: Κατακτά το δεύτερο και φεύγει για… Ουαλία η Μεικτή Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Στον τελικό του εγχώριου Κυπέλλου Περιφερειών προκρίθηκε για δεύτερη σερί φορά η ΕΠΣ Ξάνθης, που σε μια επανάληψη του τελικού του 2016 θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Εύβοιας, αυτή τη φορά όμως όχι στην Κατερίνη αλλά στο γήπεδο της Ελασσόνας.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι όποια από τις δύο ομάδες αναδειχθεί πρωταθλήτρια δεν θα περιοριστεί στις δάφνες του τίτλου της Πρωταθλήτριας Ελλάδος αλλά θα ταξιδέψει και στο εξωτερικό για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο διεθνές κομμάτι του Regions’ Cup.

Μάλιστα ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι ο προκριματικός όμιλος στον οποίο θα λάβει μέρος η ομάδα που θα κερδίσει στην Ελλάδα θα φιλοξενηθεί στην Ουαλία το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι πριν δυο χρόνια η ΕΠΣ Ξάνθης είχε βρεθεί στοι Σαν Μαρίνο.

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για το ταξίδι στην Ουαλία είναι η νίκη στον τελικό της Κυριακής απέναντι στην επίσης έμπειρη στον θεσμό του Regions’ Cup ΕΠΣ Εύβοιας. Εννοείται ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στον τελικό θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι, μέχρι να αναδειχθεί ο πρωταθλητής…