Παράταση στις ψηφοφορίες για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας της σεζόν 2017-2018 σε ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Ξάνθης

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας της σεζόν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου και της ΕΠΣ Ξάνθης, που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Η συμμετοχή του αναγνωστικού κοινού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη αντίστοιχη προσπάθεια και παρατηρούμε ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ έχουμε γίνει και δέκτες παραπόνων από αναγνώστες ότι παρατηρήθηκαν και τεχνικά ζητήματα καθώς δεν μπορούσαν ορισμένες φορές να μπουν στην σχετική φόρμα και να ψηφίσουν. Για τους λόγους αυτούς  το ThrakiSportS αποφάσισε να κρατήσει ανοιχτή την ψηφοφορία για άλλες τρεις ημέρες, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής που θα συμπληρώνεται ακριβώς μία εβδομάδα από την λήξη των δύο πρωταθλημάτων.

Μέχρι τότε θα έχει δυνατότητα ο κάθε αναγνώστης του ThrakiSportS να λάβει μέρος στην ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία μπορεί να λάβει μέρος καθένας μόνο μία φορα από κάθε υπολογιστή ή κινητό-τάμπλετ, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν μπαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι αλλά πρόκειται για μοναδικές ψήφους αντίστοιχου αριθμού αναγνωστών. Έτσι διασφαλίζεται η μεγαλύτερη αντικειμενικότητα του αποτελέσματος.

Πέραν όμως αυτού, υπενθυμίζεται ότι η ψήφος του αναγνωστικού κοινού μετράει μόνο στο 50% της κατάρτισης της κορυφαίας ενδεκάδας. Το υπόλοιπο 50% καθορίζεται από μια άτυπη επιτροπή που έχει σχηματίσει το ThrakiSportS και η οποία απαρτίζεται από τους προπονητές όλων των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κάθε νομού. Η καταμέτρηση σε ό,τι αφορά τους προπονητές έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Θυμίζουμε επίσης, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι για να προσπαθήσουμε να έχουμε την μεγαλύτερη αντικειμενικότητα στις επιλογές τις οποίες καλείστε να κάνετε, το ThrakiSportS δεν επέλεξε αυθαίρετα τους υποψηφίους για την καλύτερη ενδεκάδα αλλά απευθύνθηκε στους Ενωσιακούς Προπονητές των δύο νομών, Εβρου και Ξάνθης, ζητώντας την δική τους συνδρομή στην κατάρτιση της σχετικής λίστας που έχει τεθεί πλέον στην ψηφοφορία του αναγνωστικού κοινού και της επιτροπής των προπονητών του κάθε πρωταθλήματος.

Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζεται ότι η ενδεκάδα που θα αναδειχθεί είναι πράγματι η κορυφαία ενδεκάδα και στον σχηματισμό αυτής  έχουν βάλει όλοι οι αρμόδιοι το λιθαράκι τους: από τον ενωσιακό προπονητή που θα είχε και την ευθύνη συγκρότησής της καθώς και τους προπονητές των ομάδων που γνωρίζουν καλύτερα τους παίκτες και αντιπάλους τους, μέχρι φυσικά το φίλαθλο αναγνωστικό  κοινό του ThrakiSportS που όπως αποδείχθηκε και πέρυσι, παίζει καθοριστικό ρόλο με την ψήφο του στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Η ψηφοφορία παρατείνεται λοιπόν για άλλα τρία 24ωρα, ώστε να ψηφίσουν και όσοι δεν βρήκαν τον χρόνο να το κάνουν μέχρι τώρα. Θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία μέχρι και το βράδυ της Κυριακής και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με την κατάρτιση της κορυφαίας ενδεκάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου και της ΕΠΣ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μια ημέρα μετά, δεδομένου του χρόνου που θα απαιτηθεί για την καταμέτρηση τόσων ψήφων…

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ