Γ’ Εθνική: Ένας … “φίλαθλος” της Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο αντικαταστάτης στον πάγκο του Ζόραν Στοΐνοβιτς

 

Πολυ επαγγελματικά κινειται η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που παρά τον υποβιβασμό της από την Γ’ Εθνική και την επιστροφή της μετά από ένα χρόνο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης τρέχει ήδη για την στελέχωση της ομάδας για την νέα σεζόν.

Ετσι μετά τις 7 ανανεώσεις, αφού τελικά ο Παύλος Σαμαράς δεν ανανέωσε όπως ανακοινωσε και η Δόξα, η διοίκηση της ομάδας επίσημα αποκαλυψε το όνομα του αντικαταστάτη του Ζόραν Στοίνοβιτς που θα είναι ένας γνώριμος της ομάδας. Ο λόγος για τον σημερινό Ενωσιακό προπονητή και παλιό παίκτη και προπονητλη της ομάδας τον Σπύρο Κουτσογιάννη. Ο Κουτσογιάννης εκτός από προπονητής και παίκτης του Ν. Σιδηροχωρίου αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, στον Παναργειακό, στην ΠΑΕ Ποντίων και στον Ορφέα Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Η σημερινη μερα, ειναι για τον συλλογο μας μια μερα οροσημο. Επιστρεφει στο τιμονι της ομαδας ενα ονομα ακρως συνδεδεμενο με την ΔΟΞΑ, μιας και υπηρξε Ποδοσφαιριστης, Προπονητης και Φιλαθλος.Ενας συντοπιτης που αγαπαει και ποναει την ομαδα. Ο λογος για τον Σπυρο Κουτσογιαννη. Ηρθε για να μεινει και θα μεινει!